You are logged in as a guest. 
  Home Forums Home  Search our Forums Search our Forums    Log in to the Forums Log in to the Forums  register Register on the Forums  

 Forums ->  General Chat -> Chatterbox
Jump to page : First 1 Last
Format:  Go
It's at it again!
AuthorMessage
userFrank Wilkinson
Posted: 4 March 2007 7:51 PM
Subject: It's at it again!
 


Is anyone else finding this site annoyingly, infuriatingly and frustratingly slow?

I hope that it's not my super new PC!

usertwooks
Posted: 4 March 2007 7:59 PM
Subject: RE: It's at it again!
 


2000100100100100


is that the site or the contributors ??????????????????

userpeter
Posted: 4 March 2007 8:16 PM
Subject: RE: It's at it again!
 


It's the site, and it's bloody annoying having to wait for every page to load. Still, it's free so can't complain too much.
usergootler
Posted: 4 March 2007 8:46 PM
Subject: RE: It's at it again!
 


sorry everyone going to look into it asap. Might be our new bomb proof server!
usermichele
Posted: 4 March 2007 9:10 PM
Subject: RE: It's at it again!
 


50005000500100100100100
Location: Rapido ..ask him what size


Its you mines fast .............Bomb proof te he..........
userGJH
Posted: 4 March 2007 11:12 PM
Subject: RE: It's at it again!
 
Epic contributor

Posts: 1619
1000500100
Location: Acklam, Tees-side


Sometimes it's normal for me and sometimes frustratingly slow - just like another forum at the moment

Graham
usergootler
Posted: 5 March 2007 11:52 AM
Subject: RE: It's at it again!
 


Having looked into it there is no indication that the server is running slow. It does slow down slightly during the backup process at night but not enough for you to notice. We will continue to monitor it over the coming weeks though.

Greg
userstarspirit
Posted: 5 March 2007 12:16 PM
Subject: RE: It's at it again!
 


I have had no problems whatsoever.
userFrank Wilkinson
Posted: 5 March 2007 12:18 PM
Subject: RE: It's at it again!
 


It's fine now but there is a problem somewhere. Some days ago and this weekend, mainly Sunday, it was taking ages to load a page and only began when I pressed the 'Refresh' icon.

I opened another browser tab and all my other regular sites were as fast as ever.

The only other explanation is the route taken to reach your server, where there may have been a problem. I have had examples where some sites are awful and others normal, which I presume is because some sites go via one routing station and some via others.

userkelly58
Posted: 5 March 2007 4:29 PM
Subject: RE: It's at it again!
 
Forum master

Posts: 2173
20001002525
Location: South Lincs


Sunday was a pain in the end I logged off kept nodding off waiting for page uploads seems ok today
userHymer C 9.
Posted: 5 March 2007 4:35 PM
Subject: RE: It's at it again!
 


Forum master

Posts: 2904
2000500100100100100
Location: Anywhere Sometimes. Hymer 584 (2000)


Yes its at it again, like my post on 27th Feb it was so slow then it picked up a bit and has gone on slow down again. Carol.
userstarspirit
Posted: 5 March 2007 5:11 PM
Subject: RE: It's at it again!
 


Still working perfic in Pembroke!
usermichele
Posted: 5 March 2007 5:31 PM
Subject: RE: It's at it again!
 


50005000500100100100100
Location: Rapido ..ask him what size


And Essex
usercolin
Posted: 5 March 2007 7:21 PM
Subject: RE: It's at it again!
 


Legendary contributor

Posts: 7581
50002000500252525
Location: Bedfordshire, Globecar 636SB


No problems here, this happens on one of the shooting forums, I often get a slow connection others find no difference
userstarspirit
Posted: 5 March 2007 7:37 PM
Subject: RE: It's at it again!
 


A bit like shooting pains eh?

Still perfic in Pembroke!
usertwooks
Posted: 5 March 2007 9:53 PM
Subject: RE: It's at it again!
 


2000100100100100


no worries in the East Riding either!!!

userFrank Wilkinson
Posted: 5 March 2007 10:56 PM
Subject: RE: It's at it again!
 


It's really weird. This forum is like lightning now but earlier this evening it was taking ages to load a page. I know it's not my PC as I check other sites in a new window and they're fine.

I suspect that it may not be this site but the feed that some of use, which obviously isn't used by those whose Internet supply goes via a different route.

I'm no expert but I suspect that the web is just like the telephone system in that there are various sub-stations and routing centres around the country and some of us are going through one that's experiencing difficulties.

userGJH
Posted: 5 March 2007 11:18 PM
Subject: RE: It's at it again!
 
Epic contributor

Posts: 1619
1000500100
Location: Acklam, Tees-side


twooks - 2007-03-05 9:53 PM

no worries in the East Riding either!!!


Well, there's a first time for everything then

Graham
usertwooks
Posted: 6 March 2007 11:46 AM
Subject: RE: It's at it again!
 


2000100100100100


GJH - 2007-03-05 11:18 PM

twooks - 2007-03-05 9:53 PM

no worries in the East Riding either!!!


Well, there's a first time for everything then

Graham



watch it pal, I have useful contacts in your area,
'be afraid, be very afraid'



userGJH
Posted: 6 March 2007 11:58 AM
Subject: RE: It's at it again!
 
Epic contributor

Posts: 1619
1000500100
Location: Acklam, Tees-side


twooks - 2007-03-06 11:46 AM

watch it pal, I have useful contacts in your area,
'be afraid, be very afraid'




Aye - but what you don't know is that I've got friends in the East Riding Family History Society. Touche

Graham
userMike Chapman
Posted: 6 March 2007 7:26 PM
Subject: RE: It's at it again!
 
A posting machine

Posts: 360
1001001002525


There are some rather strange things happening on this site.

Painfully slow this evening on both IE7 and Firefox but worse on Firefox. The Avatars are being displayed much later than the text postings. On some postings the Avatar does not appear at all (well for several minutes after going into a thread).

Anyone else having this problem.

On other forums (even a certain other MH forum) and web searches my system is flying so unlikely to be just me.

Regards,

Mike

Submit of this message took 17 seconds before returning to Thread.

Edited by Mike Chapman 2007-03-06 7:28 PM
Jump to page : First 1 Last
Printer friendly version
E-mail a link to this thread
Jump to forum :


(Delete all cookies set by this site)(Return to Homepage)

Any problems? Contact the administrator